Despre noi

 Editura Epigraf, înfiinţată în 1998 la Chişinău, s-a impus pe piaţa românească prin cărţile editate în domeniile enciclopediceconomicpolitic şi ştiinţifico-cognitiv. Are o bogată colecţie de carte pentru copii, dicţionare, materiale didactice şi metodice. A tradus şi a publicat titluri ale unor autori consacraţi în Europa şi în SUA, activitatea editurii şi accentul deosebit pe care îl pune pe calitate fiind premiate în cadrul expoziţiilor de carte de la Chişinău şi Iaşi.

În vara anului 2014, Editura Epigraf a elaborat, în cadrul proiectului Ministerului Educaţiei, finanţat de Banca Mondială, seturi de materiale didactice, constând din 4 cutii cu jocuri şi 26 de planşe 1000×700 mm la 52 de teme: educaţia ecologică, securitatea vieţii, simbolurile de stat, hărţi (cu forme de relief, râuri, lacuri; cu elemente de faună, floră, peisaje, etc. specifice ţării), educaţia sanitară, profesii, sport, gimnastică şi multe altele.

Am mai editat, de asemenea, un set de materiale didactice, despre care, după primele recenzii, credem că sunt la fel de reușite ca și cele elaborate în cadrul proiectului din 2014 finanțat de Banca Mondială. Acesta constă din: o planșă 1000×700 mm – Alfabet, figuri și corpuri geometrice și 2 cutii de fișe, cartonate și laminate, tipar color pe ambele părți, cu activități pentru grădinițe, dar și pentru elevii claselor primare, la diferite teme: Povești, Culori, Cifre, Obiecte, Animale, Fructe, Legume, Alfabet, Flori ș.a.

La fel, Editura Epigraf a lansat recent o colecție de povestioare pentru copii – Întâmplări cu tâlc, care abordează lumea emoțiilor, a relațiilor, a valorilor morale, într-un stil amuzant și apropiat copiilor. Acestea s-au bucurat de un adevărat succes și de recenzii bune din partea specialiștilor, educatori și psihologi, care le-au catalogat drept „povești terapeutice pentru copii”, găsindu-le foarte folositoare și relevante pentru activitățile didactice interactive centrate pe copil. În cazul în care vă interesează anumite titluri și prețurile lor, nu ezitați să ne contactați, telefonic sau prin e-mail.

Related Images: